Bine ai venit, ai nimerit în locul potrivit.

Parteneri

Isagri și-a început activitatea în anul 1983, în Franța, cu doar trei angajați și a ajuns ca până în anul 2019 să fie prezentă în 11 țări, cu peste 1600 de angajați și cu o cifră de afaceri de 160 M€. În România, Isagri este prezentă din 2006 datorită unui grup de fermieri români care au creat GEER, o asociatie pentru fermieri ce a decis să acorde o atenție specială managementului și gestiunii din agricultură.

După câțiva ani, în anul 2011, s-a decis crearea unei filiale proprii la București și astfel compania începe să fie prezentă ca entitate locală. Astăzi, compania continuă să lupte pentru obiectivul ei principal și anume dezvoltarea noilor tehnologii în agricultură. Însă, pentru a face acest lucru avem nevoie de o echipă puternică deoarece doar împreună putem fi “mai numeroși, mai fericiți și mai responsabili”, acesta fiind motto-ul nostru ce ne va ghida în următorii 5 ani.

Changers este o agenție de ecommerce în care poți avea încredere. Sunt o echipă din Cluj-Napoca și constuiesc site-uri web pentru firme orientate spre dezvoltare. Așa cum este și afacerea ta. Prin ce se diferențiează? Prin implicarea lor activă în fiecare proiect.Îți pot crea un site web care să-ți aducă clienți.

Unul ușor de folosit, cu un design modern și conceput prin cele mai noi tehnologii. Un site optimizat, atât pentru mobil, cât și pentru web. Unul securizat și personalizat în funcție de valorile și viziunea companiei tale.

Tu ești pregătit să ai un site web care oferă încredere și aduce rezultate? Pentru că echipa Changers este!

CASE DE AVOCATURĂ

Compania noastra a dezvoltat de-a lungul timpului parteneriate de succes cu case de avocatură care activează pe întreg teritoriul țării. Garantăm servicii de reprezentare juridică ireproșabile, oferite de avocați cu o vastă experiență profesională în domeniul dreptului civil, comercial, societar si funciar.

BIROURI NOTARIALE

Întrucât suntem comunicativi, ne place să legăm conexiuni și parteneriate. Apreciem profesioniștii, iar activitatea noastră presupune colaborarea strânsă cu birouri notariale. Suntem oricând pregătiți să vă oferim sprijin în vederea încheierii de acte notariale. Procedura notarială este asigurată de echipe bine pregatite și coordonate de notari cu o conduită etică și profesională ireproșabilă.

EXECUTORI JUDECĂTOREȘTI

Știm din experiența proprie că în 90% dintre cazurile de executare silită, experiența, profesionalismul și dedicarea executorului judecătoresc fac diferența dintre un dosar instrumentat fără cusur și un dosar a cărui soartă tinde spre incertitudine.

Colaborăm cu birouri de executori judecătorești în care activează profesioniști cu peste 15 ani de experiență, desăvârșiți și dedicați activității în totalitate. Alături de ei veți obține cele mai bune rezultate.

EXPERȚI ATESTAȚI MLPAT/MDRAP

Prin intermediul partenerilor noștri, vă punem la dispoziție servicii complete atestate MDRT pentru toate domeniile specifice proiectării structurilor de rezistență.

EXPERTIZĂ TEHNICĂ JUDICIARĂ ÎN CONSTRUCȚII

Expertiza tehnică judiciară în construcții presupune un mijloc legal de probă, administrat în cadrul dosarelor aflate pe rolul instanțelor de judecată. Expertiza are loc la cererea părții interesate ori din dispoziția instanței de judecată. În cadrul companiei noastre, dispunem de experți autorizați să întocmească rapoarte de expertiză tehnică judiciară în construcții. Garantăm pentru pregătirea și experiența acestora.