Bine ai venit, ai nimerit în locul potrivit.

Consultanta Aviz Legea 17/2014 & 175/2020

Te ajutăm să obții fiecare aviz necesar în concordanță cu legea 17/2014 și completată de legea 175/2020.

Consultanță privind obținerea avizelor necesare în vederea înstrăinării terenurilor extravilane, conform prevederilor Legii 17/2014, completată și modificată prin Legea 175/2020

Legea 17/2014, completată și modificată prin Legea 175/2020, reglementează modalitatea de înstrăinare a terenurilor extravilane, impunând parcurgerea unor etape specifice, la finalul cărora vor fi emise avize favorabile în vederea înstrăinări terenurilor extravilane către un preemptor sau dupa caz, către persoane fizice sau juridice, atunci când nici unul dintre preemptori nu își manifestă intenția de cumpărare a terenului, în condițiile prezentate de către vânzător în oferta de vânzare. În lipsa avizelor specifice prevăzute de lege, tranzacția nu poate fi încheiată, fiind lovită de nulitare absolută.

Obținere aviz legea 17/2014 și 175/2020

Echipa noastră este pionieră în parcurgerea etapelor necesare obținerii avizelor prevăzute de Legea 17/2014. Avem experiența primelor dosare formulate și actualizăm în permanență procedura, conform normelor legale. Oferim promptitudine, seriozitate și eficiență în întreprinderea demersurilor necesare. Pană în prezent am soluționat favorabil peste 4000 de dosare.

Vă stăm la dispoziție în vederea obținerii următoarelor avize & procese verbale: 

Garantăm încheierea tranzacției în siguranță.

Oferta financiară pentru acest serviciu va fi prezentată după solicitarea unei oferte de preț. Oferta de preț este determinată de numărul de avize ce trebuie obținute și gradul de complexitate al dosarelor.

Pentru lista noastră completă de servicii, dați click aici.

AI NEVOIE DE UN CONSULTANT?

Ai ajuns în locul potrivit. Oricare ar fi serviciul de care ai nevoie, suntem siguri că te putem ajuta. Doar spune-ne despre ce este vorba. Cere o ofertă și fii cu un pas mai aproape de soluționarea problemei tale.